Privat politik

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Hvorfor vi bruger cookies?
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden. Cookies husker fx, om du er logget ind, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, osv.
Typer af cookies vi bruger på byggemarked.nu

Sessionscookies
Session cookies er nødvendige for at holde en forbindelse mellem din computer og en hjemmeside/applikation kørende. Det er fx tilfældet med kundecenteret og indkøbskurven, som du ikke kan bruge, hvis du har slået cookies fra i din browser. Session cookies slettes igen, når du lukker din browser.

Persistent cookies
Persistent cookies bliver lagret på din computer til at huske et valg, du har foretaget. Der benyttes kun persisten cookies til at huske favorit listen.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os på byggemarked.nu, har vi brug for følgende oplysninger: 

  • Navn

  • Adresse

  • Telefonnummer

  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos ALLAN E. ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og de ansatte hos ALLAN E. ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på byggemarked.nu er ALLAN E. ApS.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 
Oplysninger afgivet til byggemarked.nu videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos ALLAN E. ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til ALLAN E. ApS via e-mail info@byggemarked.nu